2017

Corals forest in De Keukenhof van 23 maart tot 19 mei.

Open atelierroute 21 mei in Losser.

Expositie in Groningen in september.

Expositie in Emsburen (Duitsland) in oktober.

12e violenbank 2016

2016

Van 24 maart tot 16 mei zal nieuw werk te zien zijn in De Keukenhof Nieuwe bloemenbanken en zitelementen blijven het thema en zijn in de maak.

lijn

In het 3e weekend van mei is er weer een grensoverschrijdend kunstweekend. De voorbereidingen van deze open-atelier-dagen zijn in volle gang. Naast de deelnemende kunstenaars zal een groep duitse kunstenaars hun werk tonen.

De opening en start van dit weekend vindt plaats op 21 mei om 11.00 uur in het Gemeentehuis te Losser, Raadhuisstraat 1.

lijn

Op 17 en 18 september is werk te zien op de expositie NAZOMERTUIN op het Landgoed de Kuper, oude Losserseweg 35 te Enschede.

lijn 

2015

Keramische Banken nu te zien in De Keukenhof. De expositie loopt t/m 17 mei.

lijn

OPEN-ATELIER-DAGEN op 15, 16 en 17 mei. Voor meer informatie zie www.kunstroutelosseroverdinkel.nl

lijn

Expositie in het Von Gimbornpark te Doorn, met het thema: "Ode aan de Natuur", georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Keramisten in september en oktober van dit jaar.

lijn

4 keramische banken zullen de bloemententoonstelling Keukenhof 2015 nog meer kleur geven. De expositie loopt van 20 maart t/m 17 mei.

 

lijn

2014Deze banken staan in de Beeldentuin Marienheem, Nijverdalseweg 20 in Marienheem. Vanaf 1 april tot 1 oktober geopend. www.beeldentuinmarienheem.nl

lijn

In het 3e weekend van mei is er het grensoverschrijdende kunstweekend van de Beeldende Kunstenaars Losser Overdinkel. 10 kunstenaars, waaronder ikzelf, zetten op 16, 17 en 18 mei van 13.00-17.00 de deuren van hun ateliers open voor publiek.
www.kunstroutelosseroverdinkel.nl

lijn
 

Van 4 september tot 15 oktober zal mijn kleinere werk, de koralen, te zien zijn in Stadstheater de Bond, Molenstraat 25 in Oldenzaal. www.stadstheaterdebond.nl

lijn

Van 7 oktober tot 2 november is er een grote jubileum expositie van de Nederlandse Vereniging van Keramisten in de Bergkerk, Bergkerkplein 1 te Deventer. Hiervoor zijn er 2 nieuwe keramische banken in de maak. www.vvvdeventer.nl

lijn
 
2013

Van 12 mei tot 31 mei is in de Steenfabriek te Losser mijn nieuwe werk te zien, daarnaast het werk van 10 anderen. Naast de kunsten is een bezoek aan de steenfabriek meer dan de moeite waard: cultureel erfgoed in de zuiverste vorm. Zie de website.


"Versteende vrucht op albast"

lijn

ODE AAN DE NATUUR: Van 26 mei tot 15 juli is er in het Von Gimborn arboretumpark in Doorn een expositie van 48 keramisten verbonden aan de Nederlandse Vereniging van Keramisten. Mijn bank "op rozen zitten" en "tulpenbank" zullen daar te zien zijn. Zie de website.

lijn

Op 2 en 3 november zal de kunstroute Losser Overdinkel in de ateliers en in een aantal openbare ruimten plaats vinden. Zie de website.

lijn

2012

De voorbereidingen voor de Kunstroute Losser Overdinkel 2012 zijn weer in volle gang.

Naast het werk van de 10 vaste deelnemers van de Stichting Beeldende Kunstenaars Losser Overdinkel in hun ateliers, zal er werk te zien zijn van 60 gastexposanten.

In verscheidene openbare ruimtes en in het buitengebied te midden van de Twentse boerenerven zal er beeldende kunst en Landart getoond worden.

     rozenbank

lijn

Het schaakspel voor een kasteeltuin in Frankrijk is geplaatst. Er is een betonvloer gestort van 3,50 x 3,50 meter. Tegels zijn geplaatst en de schaakstukken zijn aan zet! Op de achtergrond het kasteel uit het jaar 1730. Kijk ook op de website van het landgoed Chateau Digoine.

     schaakspel


lijn
lijn

copyright

© 2008 Joka Boeke | site ontwerp door Thomas Kronenberg